World Society for the Protection of Animals

Dyrenes Dag: Skriv under på at dyr er vigtige

Den 4. oktober kalder man Dyrenes Dag. Hos WSPA er hver dag dyrenes dag ligesom den er det for mange andre mennesker, der holder af dyr. Vær med til at fejre dagen - skriv under på at dyr er vigtige for dig.Hver dag arbejder vi på at skabe bedre forhold for dyr verden over. Hunde, bjørne, aber - mange dyr udsættes for mishandling og får aldrig mulighed for at leve et naturligt liv.

I flere lande er der kun ringe – om nogen – lovgivning til at beskytte dyr. Derfor samler vi underskrifter til kampagnen 'Animals Matter'. Målet er at opnå en erklæring om dyrevelfærd i FN. Med en sådan vil FN kunne opfordre regeringer til bedre lovgivning om dyrebeskyttelse – og højne bevidstheden om vigtigheden af dyrevelfærd hos den enkelte borger.

Støt vores kampagne 'Animals matter' og skriv under på, at dyr er vigtige for dig >>

Download blanket og saml underskrifter offline >>

Kendisser sætter fokus på kampagnen

Skuespillerinde Kristin Davis støtter vores kampagne 'Animals matter'

Skuespillerinde Kristin Davis støtter vores kampagne 'Animals matter'

© WSPA

Flere kendte personer har støttet kampagnen med en underskrift - Kristin Davis, Brooke Shields, Kellan Lutz for blot at nævne et par stykker.

Mange af dem arbejder aktivt med dyrebeskyttelse. Kristin Davis har netop været i Kenya, hvor hun var med til at redde en efterladt elefantunge. Ungen, der hedder Chaimu, opholder sig nu på et hjem for elefantunger, under tryg overvågning af vores medlemsorganisation Sheldrick Wildlife Trust.

Animals matter - skriv under her

Cecily West, ansvarlig for WSPA's samarbejde med berømtheder i USA, siger:

"Støtten fra underholdningsbranchen hjælper os skærpe opmærksomheden på dyrs forhold globalt. Vi er rigtigt glade for, at disse kendisser melder ud, at dyr er en vigtig del af deres liv ligesom de er det for mange andre mennesker - om det er en hund, der er godt selskab eller en arbejdshest, der hjælper sin ejer".

Den 4. oktober er den årlige anledning til at hylde dyrene - at give dem den opmærksomhed, de fortjener som levende væsener, der har egne behov.

En erklæring på politisk niveau vil have afgørende betydning for dyrs vilkår. Hjælp os opnå den - støt kampagnen 'Animals matter' >>


UN CO2-neutral hjemmeside

© WSPA | WSPA Danmark | Amagertorv 29, 2. | 1160 København K | 33 93 72 12

WSPA