World Society for the Protection of Animals

Kilometerlang indsamling

Hun løber for bjørnene

WSPA-medlem Anne Skov samler penge ind til bjørnene. Hun trak i løbeskoene til Broløbet for eksempel og for hver kilometer hun tilbagelagde, tjente hun penge til bjørnene. Anne Skov har nemlig tilmeldt sig vores sponsorprogram.

Til den sidste bjørn er reddet
”Jeg bliver ved med at løbe til den sidste bjørn er reddet”. Det er klare ord fra WSPA-medlem Anne Skov fra Korsør, som løber for dyrene i forskellige løb.

5.500 kr. til dyrene
Anne har allerede indsamlet 5.500 kr. til dyrene, da hun løb i BT halvmaraton. Hun gik simpelthen rundt til venner og bekendte og til byens butikker i Korsør, hvor hun bor. Hun bad om et beløb for hver kilometer, hun løb.

”Og folk var simpelthen så gavmilde,” udbryder hun glad. ”Bageren gav 500 kr., og de fleste gav meget mere, end jeg havde forestillet mig. Det er så sjovt at være med til at hjælpe på den her måde”.

Håber, at mange vil løbe for dyrene
Anne har valgt at løbe for dansebjørnene. Det er også muligt at samle penge ind til vores hjælpearbejde generelt.

”Jeg er 110% sikker på, at der kan samles rigtig mange penge ind på den måde. Der er lang vej, og der er så mange forskellige dyr som har brug for hjælp. Derfor opfordrer jeg andre til at få løbeskoene på og samle ind til WSPA” slutter Anne.

Læs mere om sponsorprogrammet eller tilmeld dig nu.


UN CO2-neutral hjemmeside

© WSPA | WSPA Danmark | Amagertorv 29, 2. | 1160 København K | 33 93 72 12

WSPA