World Society for the Protection of Animals

Nej til Australiens dyreeksport

Hvert år transporteres millioner af dyr fra Australien for at blive slagtet udenlands. Vi lægger pres på den australske regering, for at få indført et permanent forbud mod den grusomme eksport.

Efter afsløringen af tortur af australske kvæg på indonesiske slagterier i foråret 2011, indførte den australske regering et midlertidigt eksportforbud. Dette blev dog kort tid efter ophævet. Men kampen for at sætte en endelig stopper for den uhyggelige dyreeksport fortsætter. Der findes nemlig ingen human måde at transportere levende dyr på over så lange afstande.

Hvert år mishandles millioner af dyr på lange rejser til havs, hvor de udsættes for stress, sulter og lider. Mange af dyrene dør, inden de når frem. De som overlever, går ofte en smertefuld død i møde.

Takket være engagementet fra dyrevenner over hele verden har vi trængt igennem til den australske regering med budskabet om, at dyrenes lidelse skal stoppes én gang for alle.

Vi startede med at aflevere et protestbrev til den australske ambassadør i Danmark, hvor 6.529 danske dyrevenner skrev under for Australiens landbrugsdyr. Næste skridt var at præsentere den australske regering for en virtuel billedkæde af over 11.000 mennesker fra hele verden, som stod sammen i kravet om, at industrien skal omlægges fra den nuværende praksis til eksport af frosset eller nedkølet kød.

Læs om overrækkelsen af billedkæden, og se, hvad nogle af talerne mener i vores video >>


UN CO2-neutral hjemmeside

© WSPA | WSPA Danmark | Amagertorv 29, 2. | 1160 København K | 33 93 72 12

WSPA