World Society for the Protection of Animals

Vær aktiv online

Vil du være med til at sprede kendskabet til vores arbejde? Det er nemt og hurtigt på nettet, selv en lille indsats vil gøre en stor forskel. Jo flere der taler dyrenes sag, jo mere bliver vi lyttet til - og jo bedre kan vi hjælpe dyrene.

Del på Facebook, Twitter eller Pinterest

Bliv fan af WSPA Danmark på Facebook, så får du automatisk vores opdateringer i dit feed.

Når du får nyt om vores succeser og udfordringer, så del gerne indholdet i dit netværk, så er du med til at gøre opmærksom på dyrs vilkår. 

Er du aktiv i andre grupper på Facebook, hvor folk kan være interesseret i dyrs forhold, så del gerne indholdet også dér.

Du kan altid gøre opmærksom på artikler og andet direkte her fra siden. Klik på "Synes godt om"/"Like" inde på den nyhed, artikel eller kampagne, du vil vise for dine Facebook-venner.

WSPA Danmark har i dag ikke en profil på Twitter eller Pinterest, men du er meget velkommen til at dele vores nyheder også disse steder. Alle sider på her på wspa.dk har også et Twitter- og et Pinterest-ikon. Når du klikker på "Tweet" så bliver et opslag oprettet direkte i dit Twitter-feed. Når du klikker på "Pin it", får du mulighed for at vælge blandt billederne på siden, og dele i et af dine boards. 

Se eksempler på indhold, du kan dele via sociale medier:

WSPA's kampagner >>

WSPA's nyheder >> 

Vis vores videoer på din hjemmeside

http://www.youtube.com/user/WSPAdanmark

http://www.youtube.com/user/WSPAdanmark

© WSPA

På vores You Tube-side kan du hente vores videoer og lægge dem på din egen hjemmeside. For at få indlejringskoden kan du du højreklikke på selve videovinduet og vælge "Copy embed html". Så lægger du koden ind i dit eget HTML-indhold og straks er du med til at promovere dyrenes sag.

Du kan naturligvis også vise videoer på fx din egen Facebook-side ved at klikke på "Del" under videoafspilleren.

Brug vores bannere

Det er en fantastisk hjælp for os, når dyrevenner som du promoverer vores arbejde via bannere. Du kan bruge vores bannere på din hjemmeside, i din blog og i dine e-mails. Se vores bannere og vejledning til hvordan du sætter dem op >>

Videresend nyhedsbrev

© WSPA

Hjælp os sprede budskabet så flere bliver opmærksomme på sagen - del vores elektroniske nyhedsbrev med familie, venner og bekendte.

I nyhedsbrevet fortæller vi om alt fra aktuelle kampagner og udviklingsprojekter til nyheder om dyr, vi har reddet og hjulpet over hele verden.

Når du modtager vores nyhedsbrev, har du mulighed for at sende det videre. Klik blot på "Send til en ven"-linket nederst i brevet.

Du kan også sende selve linket til siden, hvor de kan tilmelde sig nyhedsbrevet: wspa.dk/nyhedsbrev


 


UN CO2-neutral hjemmeside

© WSPA | WSPA Danmark | Amagertorv 29, 2. | 1160 København K | 33 93 72 12

WSPA